✓ Hurtig levering (1-2 hverdage) ✓ Fragt fra kun 35 kr. ✓ Fri fragt ved køb over 500 kr!
Indkøbskurv 0

Levering

Selskabsspil IVS sender din ordre samme dag, hvis du har bestilt inden kl. 15:00 på en hverdag. Vi tager forbehold for, hvis vi modtager en større mængde ordrer, og i få tilfælde kan der gå op til 48 timer inden vi sender din ordre. Vi sender ikke pakker i weekenden, kun i hverdagene.

Vi benytter GLS og DAO365 til levering af vores pakker, hvis du har valgt at få leveret til en pakkeshop kan du selv vælge hvilken pakkeshop du ønsker at få din pakke leveret til. Levering til pakkeshop koster 35 kr.

Derudover, kan du få levering med omdeling fra GLS, som koster 40 kr. for erhvervslevering og 60 kr. for privatlevering. 

Ved køb over 500 kr. er der fri levering til GLS og DAO365 pakkeshops og fri levering til erhvervskunder. Pakker med omdeling til privat vil blive reduceret fra 60 kr. til 25 kr.

Forsendelser tager 1-2 hverdage fra vi afsender din ordre med GLS og 2-4 dage med DAO365, har du ikke modtaget din ordre 3 hverdage efter vi har sendt din ordre med GLS eller 5 dage efter med DAO365, kontakt os venligst på Kontakt@Selskabsspil.dk, eller benyt dit tracking nummer for at se hvor langt din pakke er.

GLS Track & Trace

DAO365 Track & Trace

Hvis du har bestilt din pakke til en pakkeshop, så beholder pakkeshoppen din pakke i 14 dage. Hvor du har mulighed for at afhente pakken, har du ikke hentet pakken indenfor 14 dage, så vil den blive sendt tilbage til os.

Når vi modtager en pakke, som ikke er blevet afhentet kan vi enten sende den igen, dette koster 50 kr. (Hvilket er for fragt og håndteringsgebyr). Eller vi kan returnere beløbet for din ordre, eksklusiv 50 kr. for fragt, emballage og i håndteringsgebyr.